Caini Beagle de Rasa

 
Vanzari Beagle

Descrierea rasei Beagle:

Cainii Beagle sunt cunoscuti si sub numele de Snoopy Dog ei provind din Anglia, unde sunt crescuti incepand cu anii 1400. Acestia participau la vanatoarea de iepuri, fiind grupati de obicei in haite pentru a putea produce in cor un latrat puternic, care sa dea imediat de stire vanatorilor pozitia lor.

Originea cainilor Beagle:


Cainii provin din Anglia, incepand cu secolul al XV-lea, sunt caini de talie medie, cu picioare scurte, ce fac parte din familia ogarilor. Acesti caini au fost crescuti sa adulmece iepuri, ei mai numindu-se si English Beagle. Marimea cateilor de rasa Beagle a variat de-a lungul timpului datorita unor motive dependente de terenul de vanatoare - cateii mai mici erau potriviti pentru camp deshis, iar cei de talie mai mare pentru dealuri. Scrieri vechi faceau referire la cainele Beagle de buzunar, care nu masura mai mult de 23 cm la greaban si care putea fi carat in mana sau in buzunarul desagii vanatorului.

beagle pret, caini de vanzare, catei de vanzare, pret pui beagle de vanzare, caini de rasa

Infatisarea rasei Beagle:

Beagle-ul este un caine de talie mica spre medie, cu un corp compact si cu picioarele scurte, dar bine proportionate. Forma urechilor este un aspect important avan in vedere standardul rasei. Asezarea lor trebuie safie intr-o linie care conecteazaochiisi varful nasuluiatunci cand acestea sunt intinse spre inainte, extremitatile lor fiind bine rotunjite. Gatul la Beagle este puternic, dar nu rigid, si de lungime medie. Ochii lor sunt mari, de culoare maron inchis, iar blana e scurta, deasa si rezistenta la temperaturi de orice fel, ceea ce inseamna ca poate sta foarte mult afara, el fiind inainte de toate un caine de vanatoare. Cateii din rasa Beagle sunt de doua feluri, privind culoarea blanii: tricolori (alb, negru, maron) si bicolori (alb, maron), mai mult sau mai putin pigmentati. Cei tricolori se nasc in doua culori - alb si negru, iar maronul apare pe parcurs ce cresc.

Personalitatea rasei:


Cainii Beagle sunt apreciati ca animale de companie datorita faptului ca se integreaza rapid in familie si iubesc sa faca parte din ea, intelegandu-se minunat cu copiii indiferent de varsta pe care acestia o au. Nu sunt facuti sa fie cainele unei singura persoane din familie, sau sa il venereze doar pe stapan, ei fiind afectuosi si loiali in egala masura cu toti membrii familiei.
Rasa Beagle este o rasa deosebit de adaptabila, care indrageste atat compania oamenilor, cat si a cainilor. Inteligenta ascutita o face  capabila sa execute sarcini in folosul comunitatii, fiind utilizata de politie pentru detectarea drogurilor sau a marfurilor de contrabanda.
Cainii Beagle se remarca prin firea lor deosebit de vesela si entuziasmul fara limite pe care il manifesta in orice activitate la care se angajeaza. Sunt prietenosi si plini de viata si au nevoie de atentie din partea oamenilor sau a altor caini din preajma, fiind recomandat sa fie inclusi in cat mai multe activitati de familie.
Cainii Beagle sunt jucausi si ingeniosi, adorand in jocurile care le pun mirosul la incercare. Desi sunt caini de vanatoare se adapteaza vietii dinintr-un apartament micut respectand un program zilnic de miscare. Cateii Beagle au o fire independenta  si vointa de fier si pot avea tendinta sa ia urma vanatului, sau sa depaseasca limitele casei, in special daca sunt privati de afectiune sau se simt singuri, plictisiti si nefericiti.Temperamentul sau prietenos si total neagresiv l-au facut sa castige titlul de lord al lumii canine. Caini de rasa Beagle se vor intelege cu orice alta rasa si chiar vor aprecia compania altor animale din casa. Isi va "anunta" stapanul cand se apropie cineva necunoscut, dar nu va ataca niciodata strainii fata de care nu este rezervat.

Sanatatea si ingrijirea rasei Beagle:


Nu trebuie uitat ca rasa necesita exercitii fizice deoarece a fost conceput ca o rasa deosebit de activa . Plimbarile lungi impreuna cu acest caine trebuie sa devina o rutina daca vreti sa mentineti forma fizica. Acest caine este unul  dintre cei mai talentati caini de terapie emotionala pentru cei batrani sau bolnavi.

beagle pret, caini de vanzare, catei de vanzare, pret pui beagle de vanzare, caini de rasa

Caracteristicile cainilor Beagle:

Acesti caini Beagle au o constitutie robusta si o susceptibilitate redusa la boli.

Indatoririle stapanului de catei Beagle:

Ochi: negri, rotunzi.

Urechi: mari, atarna pe langa cap.

Piept: de marime medie.

Muscatura: in foarfeca.

Inaltime la maturitate: 33-37 cm.

Greutate la maturitate: 8-14 kg.

Durata de viata:
    12-15 ani

Culoare:

Tricolor( alb cu negru si pete maro deschis).

beagle pret, caini de vanzare, catei de vanzare, pret pui beagle de vanzare, caini de rasa


Beagle Pret Pui

Beagle