Caini Amstaff de Rasa

 
Vanzari Amstaff

 

Tara de Origine:

Tara de origine a rasei Amstaff este SUA.

Istoricul rasei:

Rasa Amstaff este rezultatul incrucisarii intre Bulldog si Terrier, cainii ce au fost adusi in SUA spre finele secolului XIX-lea.

caini amstaff pret, caini de vanzare, catei de vanzare pret, pui caini Amstaff pret, caini de rasa;

Personalitate rasei:

Rasa American Terrier a fost creata pentru a vana si ucide animalele daunatoare. Ca sa poata indeplini aceste sarcini era nevoie de un caine tenace, energic, curajos cu o vointa de fier. Cainii din rasa Amstaff au fost creati de asemenea si pentru arena, din dorinta de a combina unele calitati de lupta ale Bulldogilor, forta lor fizica impresionanta si modul in care acestia nu elibereaza prada cu tenacitatea, inteligenta ascutita, combinata cu agilitatea si viteza de reactie a Terrierilor.
Cainii din rasa Amstaff fac parte din familia Terrierilor, catei recunoscuti pentru firea lor inflacarata si curajul deosebit. Amstaffii au tendinta de a fi agresivi cu alte animale de casa: pisici, rozatoare,  trasatura importanta si necesara pentru a reusi sa vaneze animalele daunatoare, dar nu la fel de apreciata daca doriti sa achizionati un Amstaff pe post de animale de casa. Compensator este totusi faptul ca sunt protectori deosebit de eficienti pentru ca sunt deosebiti de atenti la cel mai mic zgomot si sunt loiali pe viata celui care ii creste. Amstaffii sunt caini de paza innascuti si daca sunt socializati corespunzator de mici sunt prietenosi fata de oameni. Desi protectori pana la a-si jertfi viata pentru stapan si caminul lor, cainii Amstaff sunt capabili sa realizeze cand e cazul sa fie in garda fata de un pericol iminent si cand se pot relaxa.
Cainii Amstaff au o fire independenta, o vointa si o personalitate puternica si poate fi dificil pentru cineva necunoscator sa ii dreseze. Daca totusi reusiti sa va impuneti in fata unui caine din rasa Amstaff acesta va va rasplati cu o dragoste si loialitate de neegalat si va asculta orbeste comenzile primite. Amstaffii sunt caini de companie apreciati deoarece sunt afectuosi si protectivi fata de familiile si stapanii lor.
Dresati corect, de o mana ferma, dar iubitoare acesti caini Amstaff ajung sa fie apti sa indeplineasca sarcini in serviciul comunitatii cum ar fi terapia cu animale de casa, reperarea sau salvarea victimelor unor accidente.

caini amstaff pret, caini de vanzare, catei de vanzare pret, pui amstaff pret, caini de rasa;

Descrierea fizica a rasei:

Amstaff-ul este un caine de talie mijlocie, cu un fizic musculos si compact a carui piept iese in evidenta prin latimea sa in comparatie cu corpul. Membrele posterioare ale acestei rase se remarca a fi foarte puternice evidentindu-se foarte usor la cainii din aceasta rasa. Aspectul general al acestui caine denota forta.

Capul:

Capul este lat, cu maxilare puternice si bot de lungime medie.

Coada:

Amstafii au o coada ascutita spre varf si destul de scurta in comparatie cu alte rase de caini.

Durata de viata:

La acest caine durata de viata variaza intre 9-15 ani.

Inaltimea:

La femele inaltimea este cuprinsa intre 41-45cm.

La masculi inaltimea variaza intre 45-48cm.

Greutatea:

18-36kg

caini amstaff pret, caini de vanzare, catei de vanzare pret, pui amstaff pret, caini de rasa;

Caracteristicile generale:

Amstaff-ul este un caine prietenos, dar in acelasi timp poate fi un paznic de nadejdie pentru stapanul sau.  El poate deveni foarte agresiv fata de alti caini, in special fata de cei de acelasi sex. datorita constitutiei atletice lasa impresia de putere impresionanta, iar agilitatea este o caracteristica de baza a acestei rase. Dresati corect, de o mana ferma, Amstaffii vor ajunge sa fie apti pentru indeplinirea de sarcini in serviciul comunitatii cum ar fi reperarea si salvarea victimelor unor accidente.

Amstaff Pret Pui

Amstaff