Beagle de Vanzare

Vand Beagle

Beagle de Vanzare
Contactati-ne telefonic pentru o oferta de pret:

Consultant achizitie animal de companie:

Dr. Vet. Bogdan Sintimbrean 0741.583.099

E-mail: canisaro@gmail.com

Program: Luni-Duminica -9-21
Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481


Beagle de Vanzare

Beagle de Vanzare
>>> descrierea rasei Beagle...    

Anunt caini rasa Beagle:

Daca vreti sa cumparati un catel Beagle inseamna ca stiti deja cat este de iubitor, dulce si gentil. Va fi mereu fericit sa intampine pe toata lumea, dand din coada vesel, mereu gata sa se imprieteneasca. Este renumit pentru cat este de sociabil, tolerant, curajos si inteligent. Cainii Beagle au fost initial folositi ca si caini de vanatoare, fiind cunoscuti sub numele de ,,Beagle cantareti'' datorita efortului vocal pe care il depun la partidele de vanatoare si a latratului special pe care il utilizeaza doar in aceste circumstante. Actual sunt folositi mai mult ca si companioni, fiind iubitori, longevivi si prietenosi cu copiii, fata de alti caini se arata toleranti, sunt dispusi sa imparta afectiunea stapanului. Caracteristic cainilor de vanatoare, vor profita de poarta uitata deschisa pentru a iesi sa hoinareasca, sa exploreze. De asemenea, fiindca au in sange instinctul de a vana nu e recomandat sa fie lasati nesupravegheati in preajma animalelor de casa non-canine, decat daca au fost socializati de la o varsta mica cu pisici, porcusori de Guineea etc. Sunt deosebit de inteligenti, prind foarte repede comenzile si cu un dresaj adecvat pot fi educati sa nu fuga atunci cand sunt lasati liberi, fara lesa si sa vina mereu la stapan atunci cand acesta ii cheama. In ciuda tendintei de a fi incapatanati, daca sunt dresati cu rabdare ajung sa isi urmeze stapanul peste tot si sa il rasplateasca pentru timpul alocat educarii lor.

Avantajele noastre in conditiile in care achizitionati de la noi un superb exemplar:

  • Carnet de sanatate cu vaccinurile efectuate la zi;
  • Fiecare pui este deparazitat intern si extern conform varstei;
  • Asigurare de sanatate pentru bolile virale;
  • Microcip;
  • Brosura privind alimentatia si vaccinarea in format electronic;
  • Transport Gratuit in majoritatea oraselor din tara - Transportul cateilor se face cu masini climatizate in conditii foarte bune;
  • Proces Verbal de predare primire si factura fiscala;
  • Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicii nostrii Veterinari pentru puii achizitionati de la noi;
  • Va trimitem poze cu puii pe e-mail;

Ultimile cautari pe site: Beagle de Vanzare, Catei Beagle de Rasa, Vanzare de Beagle, Rasa Beagle de Vanzare, Poze Beagle, Preturi Caini de Vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova , Constanta, Iasi, Timisoara, etc.