Akita de Vanzare

Vand Akita

Akita de Vanzare
Contactati-ne telefonic pentru o oferta de pret:

Consultant achizitie animal de companie:

Dr. Vet. Bogdan Sintimbrean 0741.583.099

E-mail: canisaro@gmail.com

Program: Luni-Duminica -9-21
Sc CanisaRO SRL - CUI - 30511481


Akita de Vanzare

Akita de Vanzare
>>> descrierea rasei Akita...    

Anunt caini rasa Akita:

Daca doriti sa achizitionati un caine din rasa Akita Inu, atunci pe site-ul nostru este locul cel mai potrivit! Akita este poate cea mai veche rasa de câine din lume, fiind in acelasi timp si una dintre cele mai apreciate. Cateii de rasa Akita sunt curajosi si inteligenti si isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in compania stapanului. Sunt deosebit de protectivi cu stapanul lor si isi apara cu indarjire teritoriul, la ei devotamentul atinge limite inimaginabile. Cainii Akita prefera sa nu aiba alt caine in preajma cu care sa imparta afectiunea stapanului, asa ca ar fi de preferat sa li se faca cunostinta cu pisici si alte animale de casa la o varsta cat mai mica spre a evita comportamentul agresiv. Inzestrati cu un curaj si o viteza de reactie de exceptie, acesti caini au fost crescuti initial sa vaneze si sa se lupte cu ursii. Se poate afirma ca Akita este cainele ideal pentru paza si protectie, gratie atitudinii dominatoare fata de alti caini.

Daca v-ati decis sa achizitionati un caine din rasa Akita noi va punem la dispozitie masculi si femele in varsta de circa 2 luni si urmatoarele facilitati:

  • Carnet de sanatate cu vaccinurile efectuate la zi;
  • Fiecare pui este deparazitat intern si extern conform varstei;
  • Asigurare de sanatate pentru bolile virale;
  • Microcip;
  • Brosura privind alimentatia si vaccinarea in format electronic;
  • Transport Gratuit in majoritatea oraselor din tara - Transportul cateilor se face cu masini climatizate in conditii foarte bune;
  • Proces Verbal de predare primire si factura fiscala;
  • Consiliere de Specialitate asigurata de catre Medicii nostrii Veterinari pentru puii achizitionati de la noi;
  • Va trimitem poze cu puii pe e-mail;

Ultimile cautari pe site: Akita de Vanzare, Catei Akita de Rasa, Vand Akita Inu, Rasa Akita de Vanzare, Caini de Vanzare, Poze Akita, Preturi Caini de Vanzare, Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova , Constanta, Iasi, Timisoara,etc.